Παρασκευή, 19 Ιουλ.
32oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Βιεϊρίνια, ανεβάζει ρυθμούς ο Ότο

ΠΑΟΚ: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Βιεϊρίνια, ανεβάζει ρυθμούς ο Ότο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του με τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Γιόνι Ότο να παραμένουν εκτός, όμως τα νέα είναι θετικά και για τους δύο τραυματίες ποδοσφαιριστές του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Βιεϊρίνια και Ότο δεν συμμετείχαν για μία ακόμη φορά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, αλλά οι εξετάσεις του πρώτου ήταν “καθαρές”, ενώ ο δεύτερος έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς και σύντομα αναμένεται να ολοκληρώσει το ατομικό του πρόγραμμα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία, μπαίνοντας πλέον σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αφού ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, οι παίκτες πήραν το απαραίτητο ρεπό για να αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα. Τώρα, στρέφουν την προσοχή τους στον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν κόντρα στην Borac Banja Luka, ο οποίος θα γίνει την Τετάρτη (24.07) στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε με προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo. Στη συνέχεια, ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στην επιθετική τακτική και στα τελειώματα. Στο τέλος, πραγματοποιήθηκε ένα οικογενειακό τουρνουά.

Ο Γιόνι Όττο συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που είχε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Η κατάστασή του δείχνει όλο και καλύτερη, και ετοιμάζεται για την επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος χτύπησε στο τελευταίο φιλικό στο γόνατο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που ήταν καθαρές. Θα συνεχίσει με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα για λίγες μέρες ακόμα ώστε να φύγουν οι ενοχλήσεις.

Ο Δικέφαλος θα προπονηθεί την Παρασκευή (19.07) στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις