Σάββατο, 28 Σεπτ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – “Καζάνι η Τούμπα! Λάθος αν τον υποτιμήσει ο Άγιαξ”

ΦΩΤΟ Newsports
ΦΩΤΟ Newsports

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο, προσπάθησε να προειδοποιήσει τον Άγιαξ, ενόψει των αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ, στα προκριματικά του Champions League.

 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των δυο ομάδων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ και έκανε ειδική αναφορά στους Μακ και Πέλκα, τους οποίους θεωρεί ως τους καλύτερους παίκτες των «ασπρόμαυρων», ενώ μίλησε και για την Τούμπα.

Αρχικά, ο Μαντούρο τόνισε στον ολλανδικό Τύπο: «Ο ΠΑΟΚ παίζει επιθετικά με 4-3-3, έχει γρήγορα εξτρέμ, όπως ο διεθνής Σλοβάκος Ρόμπερτ Μακ και οι Ζάιρο – Ροντρίγκες, ο τελευταίος έπαιξε στην ακαδημία νέων Φέγενορντ. Έχουν έναν ισχυρό επιθετικό μπροστά τον Στέφανο Αθανασιάδη ενώ είχαν και τον έμπειρο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ».

Σχετικά με τους παίκτες, που θα πρέπει να προσέξει ο Άγιαξ, ο Ολλανδός παίκτης της Γκρόνιγκεν τόνισε: «Ο Μακ είχε μια καλή σεζόν, αλλά θα σταθώ και στον Πέλκα, που είναι ένα μεγάλο ταλέντο με καλή τεχνική».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Τούμπα: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ισχυρός στο σπίτι του συνήθως παίζει πολύ καλύτερα από ό, τι στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό οφείλεται στην φανταστική ατμόσφαιρα του γηπέδου, την Τούμπα. Αυτό που συμβαίνει εκεί δεν είναι φυσιολογικό και θα το διαπιστώσει και ο Άγιαξ. Μπορεί να είναι ένα καζάνι. Όχι ειλικρινά, είναι ένα καζάνι…».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε