Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ξαφνική συνάντηση Σαββίδη με τους ποδοσφαιριστές

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Τούμπα και -λίγο πριν τη τη κλήρωση των Θεσσαλονικέων για τα πλέι οφ του Champions League- μίλησε στους παίκτες του “δικέφαλου του Βορρά”, για όσα πρέπει να πετύχουν εντός αγωνιστικού χώρου.

“Οφείλουμε να πεθάνουμε για τους στόχους που έχουμε προσπαθώντας να φέρουμε το πρωτάθλημα, να διεκδικήσουμε το Κύπελλο και να γράψουμε ιστορία στην Ευρώπη”, ανέφερε o Ιβάν Σαββίδης.

“Είμαι εδώ για σας. Είμαστε όλοι εδώ για τον κόσμο. Είδατε πόσος κόσμος αφήνει τα προβλήματά του και έρχεται στην Τούμπα”, πρόσθεσε ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ.

Europa League: Βατή κλήρωση για ΠΑΟΚ! Με Έστερσουντ στα πλέι οφ

Παράλληλα, θέλησε με τα λόγια του να “προστατεύσει” τον προπονητή του ΠΑΟΚ, λέγοντας στους παίκτες του “δικέφαλου του Βορρά”: “Να είστε όλοι γύρω από τον προπονητή. Είμαστε μια ομάδα, λειτουργούμε ως μια ομάδα. Όσο και αν μας πολεμούν, εγώ είμαι εδώ για σας. Αντιληφθείτε τις υποχρεώσεις απέναντι στον σύλλογο. Οφείλουμε να πεθάνουμε προσπαθώντας να φέρουμε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουμε Κύπελλο και ιστορικό επίτευγμα στην Ευρώπη.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε