Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Με Γιαννούλη κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Γιαννούλης τραυματίστηκε στον αγώνα της Ελλάδας με το Κόσοβο στο Nations League, αλλά δεν έχει τελικά κάτι σοβαρό και θα είναι κανονικά σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ ανησύχησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ενόψει και του σπουδαίου αγώνα με την ΑΕΚ για τη Superleague, αλλά ο ίδιος τους ενημέρωσε ότι ήταν απλώς μια κράμπα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα τον υπολογίζει έτσι για τη βασική ενδεκάδα του ντέρμπι, όπου ο ΠΑΟΚ θέλει να “ρεφάρει” τις απώλειες βαθμών στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα