Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: “Μετακομίζει” στην Αθήνα με Μακ

14.05.2016 | 16:48
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο “δικέφαλος του Βορρά” ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ και αναχώρησε για την Αθήνα, εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι και την 3η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Στις επιλογές του Βλάνταν Ίβιτς βρίσκεται ο Ρόμπερτ Μακ, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και προπονήθηκε για δεύτερη μέρα κανονικά.

Εκτός όμως για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό έμεινε ο Μιγκέλ Βίτορ, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε μεν πως το οίδημα στη γάμπα έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση, ωστόσο δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για ν’ ανεβάσει ρυθμούς επανένταξης και έχει πιθανότητες να προλάβει το ματς της Τετάρτης (18.05) στην έδρα του Πανιώνιου.

Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει κι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, αλλά και οι Γκολάσα και Κάτσε.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ίβιτς: Βελλίδης , Γλύκος , Χατζηισαΐας , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Λέοβατς , Κοροβέσης , Σκόνδρας , Κίτσιου , Σάμπο , Τσίμιροτ , Χαρίσης , Τζιόλης , Πέλκας , Αντόνις , Ροντρίγκες , Ζάιρο , Μυστακίδης , Μακ , Αθανασιάδης

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version