Σάββατο, 12 Οκτ.
26oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Μπαίνει άμεσα ο Καγκάβα, επιστρέφουν Κρέσπο και Ζαμπά – «Φευγάτος» ο Τσόλακ

ΠΑΟΚ: Μπαίνει άμεσα ο Καγκάβα, επιστρέφουν Κρέσπο και Ζαμπά – «Φευγάτος» ο Τσόλακ

Άμεσα σε φουλ ρυθμούς στον ΠΑΟΚ μπαίνει ο Σίνζι Καγκάβα, ενώ επιστρέφουν στις προπονήσεις Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά. Προς Καϊσέρισπορ οδεύει ο Τσόλακ.

Νέα πρόσωπα και επιστροφές αναμένονται στην αυριανή (29/1) προπόνηση του ΠΑΟΚ, αφού αναμένεται να ενσωματωθεί ο Σίνζι Καγκάβα, ενώ Κρέσπο και Ζαμπά επανέρχονται. Μόλις λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση της απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ, ο Σίνζι Καγκάβα αναμένεται να ενσωματωθεί κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Αρχής γενομένης από αύριο (29/1) ο Ιάπωνας μέσος θα μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς και ο Χοσέ Κρέσπο, μετά το ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε σήμερα (28/1), αλλά και ο Λέο Ζαμπά που επιστρέφει από την Βραζιλία αφού ολοκλήρωσε τη θεραπεία που ακολουθούσε. Τέλος με θεραπεία συνεχίζει ο Ενέα Μιχάι, ενώ κοντά στην μετακίνησή του στην Καϊσερισπορ, βρίσκεται ο Αντόνιο Τσόλακ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «kayserihaber.com.tr», οι ιθύνοντες της Καϊσερισπόρ ήρθαν σε συμφωνία τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με τον Αντόνιο Τσόλακ για τον εξάμηνο δανεισμό του Κροάτη επιθετικού, ο οποίος αναμένεται στην Τουρκία τις προσεχείς ημέρες ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις