Κυριακή, 18 Αυγ.
29oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Νέος κύκλος επαφών με Βιεϊρίνια – Κοντά στην αποχώρηση ο Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ: Νέος κύκλος επαφών με Βιεϊρίνια – Κοντά στην αποχώρηση ο Βέρνμπλουμ

Η υπόθεση του Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν έχει κλείσει για τον ΠΑΟΚ. Νέος κύκλος επαφών μεταξύ των δύο πλευρών, μετά τον αγώνα με την Μπεσίκτας.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, μετά τον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά με την Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League.

Το κεφάλαιο του Πορτογάλου άσου σαφώς και δεν έχει κλείσει για τον ΠΑΟΚ, με τις δύο πλευρές να είναι πιθανό να έρθουν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αποχωρεί ο Βέρνμπλουμ

Στο μεταξύ, κοντά στην αποχώρηση είναι ο Πόντους Βέρνμπλουμ, με τον Σουηδό μέσο να είναι στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον Δικέφαλο για λύση της μεταξύ τους συνεργασίας. 

Ο 34χρονος μέσος θα έχει νέες επαφές με την διοίκηση του ΠΑΟΚ και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή, o Βέρνμπλουμ θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Σουηδίας που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Νέα κίνηση Φενέρμπαχτσε για Λημνιό

Τέλος, σύμφωνα με τουρκικά μέσα,  η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται να κάνει εκ νέου κίνηση για τον Δημήτρη Λημνιό.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Ερόλ Μπουλούτ, με τους Τούρκους να επιθυμούν να φέρουν στην Πόλη τον 22χρονο άσο.

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος του Βορρά κοστολογεί τον Δημήτρη Λημνιό στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις