Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ντόρτμουντ: Οκτώ συλλήψεις Γερμανών οπαδών! Επίθεση σε αστυνομικό

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη οκτώ Γερμανών οπαδών πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον ΠΑΟΚ για το Europa League, στην Τούμπα.

Οι έξι αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα, ενώ οι άλλοι δύο κρατούνται και αναμένεται να μεταχθούν σήμερα στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Οι έξι που αφέθησαν ελεύθεροι είναι ηλικίας 25 έως 27 ετών και συνελήφθησαν κατά την προσέλευση τους στο γήπεδο, καθώς σε έλεγχο που τους έγινε διαπιστώθηκε ότι έφεραν μαζί τους πυρσούς και βεγγαλικά. Μετήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και ο εισαγγελέας έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι.

Οι δύο που κρατούνται είναι αμφότεροι 22 ετών και συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα όταν άρχισαν τα επεισόδια στη θύρα 8 της Τούμπας, όπου βρίσκονταν οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας. Ένας εξ αυτών φέρεται ότι πέταξε πυρσό κι ο άλλος ότι επιτέθηκε σε αστυνομικό. Κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού και αντίσταση, ενώ κατά περίπτωση για φθορές και σωματική βλάβη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε