Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Ο Ίνγκασον δεν πάει στην εθνική Ισλανδίας για να προλάβει την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Ίγκι Ίνγκασον -σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της ομάδας- πήρε την απόφαση να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Το όνομα του Ίγκι Ίνγκασον του ΠΑΟΚ βρέθηκε στις κλήσεις του προπονητή της εθνικής Ισλανδίας, για τα παιχνίδια με Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Λιχτενστάιν, στα προκριματικά του Euro 2024.

Ωστόσο, στην προπόνηση της Παρασκευής (17.03) ο 29χρονος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις -στο ατομικό του πρόγραμμα- και επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Σκανδιναβικής χώρας για να τους ενημερώσεις πως κατάφερε να φτάσει σε σημείο ετοιμότητας, για να αγωνιστεί και ότι δεν θα μπορεί να ταξιδέψει.

Ο Ίνγκασον θα παραμείνει έτσι στην… τούμπα και -με το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί- θα δώσει «μάχη» με το χρόνο για να προλάβει το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (02/04, 19.30) για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Nova: Πασχαλινό αθλητικό υπερθέαμα με Premier League, Bundesliga, LaLiga στα Novasports
Οι συνδρομητές της Nova απολαμβάνουν και έχουν πρόσβαση σε ένα ασυναγώνιστο μπουκέτο αθλητικού περιεχομένου που περιλαμβάνει όλα τα αθλητικά γεγονότα των Novasports και Cosmote Sport – όλα στην πλατφόρμα EON της Nova
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ 1