Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τυχαία τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον συνεχάρη για το πρωτάθλημα

Μετά από έξι χρόνια, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή της Super League 1 και κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημά του με προπονητή τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος είχε μετά το “γλέντι” και μία συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Λίγες μόνο ώρες μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ στο Λευκό Πύργο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήγε σε εστιατόριο κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνάντησε τυχαία τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για λίγα λεπτά και ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Super League 1, το οποίο και κρίθηκε φέτος μετά από μεγάλη “μάχη”, την τελευταία αγωνιστική. Ο Λουτσέσκου φωτογραφήθηκε στη συνέχεια και με τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

lutseskou mitsotakis

mareva loutseskou

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στη Θεσσαλονίκη σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου 2024.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα