Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: Ο Μπράντον Τόμας στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

19.10.2024 | 17:22
ΠΑΟΚ: Ο Μπράντον Τόμας στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)

Με τον Μπράντον Τόμας στην αποστολή του θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στο Κυριακάτικο (20/10/24, 20:30) ντέρμπι για την Super League. Εκτός έμεινε ο Τάρικ Τισουντάλι, όπως και ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στην Super League, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν στην αποστολή τους μια μεγάλη επιστροφή.

Ο Μπράντον Τόμας ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού από την αρχή της σεζόν, τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν κανονικά στις προπονήσεις των «ασπρόμαυρων» κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου να κρίνει πως θα πρέπει να πάρει θέση στην αποστολή της ομάδας.

Με αυτό τον τρόπο ο Ισπανός θα αντικαταστήσει τον  Τάρικ Τισουντάλι ο οποίος «κόπηκε» και θα μείνει στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα εκτός έμεινε και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ενώ στην Αθήνα δεν θα ταξιδέψει ούτε ο Αντώνης Τσιφτστής.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Κοτάρσκι , Παβλένκα , Μπαλωμένος , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Σορετίρε , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τσάλοβ.

 

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version