Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: Ο Ομάρ Κόλεϊ ακολούθησε μέρος του προγράμματος της προπόνησης

01.10.2024 | 22:52
ΠΑΟΚ: Ο Ομάρ Κόλεϊ ακολούθησε μέρος του προγράμματος της προπόνησης

EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ - ÐÁÏÊ

Ο Ομάρ Κόλεϊ έβγαλε μέρος από την προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη (1/10/24) με τον Αφρικανό στόπερ των «ασπρόμαυρων» να παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα απέναντι στην Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Άρη επικεντρώνεται στο Europa League και την 2η αγωνιστική της League Phase, με τους Θεσσαλονικείς να υποδέχονται την Πέμπτη (3/10/24) την Στεάουα Βουκουρεστίου, ένα παιχνίδι που η συμμετοχή του Ομάρ Κόλεϊ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο 31χρονος αμυντικός ακολούθησε μέρος από την προπόνηση, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι. Αντίθετα σίγουρα εκτός θα είναι ο Μπράντον Τόμας ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ οι Μπακαγιόκο και Καμαρά έκαναν αποφόρτιση.

Το δελτίο Τύπου από τον ΠΑΟΚ

«Η Τούμπα ετοιμάζεται να υποδεχθεί το League Phase του UEFA Europa League 2024-25 και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου προετοιμάζεται για να πάρει το τρίποντο κόντρα στην FCSB.

Η προπόνηση της Τρίτης (01.10) στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι δύο ομάδων σε τέσσερις εστίες, ενώ στο τέλος διεξάχθει οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

O Ομάρ Κόλεϊ έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ οι Μπάμπα και Μπακαγιόκο έκαναν προγραμματισμένη αποφόρτιση. Οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Την Τετάρτη (02.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Η FCSB θα προπονηθεί στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας με τα πρώτα 15 λεπτά ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ρουμάνων

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version