Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: Ο Ομάρ Κόλεϊ της Μπεσίκτας κοντά στους «ασπρόμαυρους»

26.08.2024 | 13:52
ΠΑΟΚ: Ο Ομάρ Κόλεϊ της Μπεσίκτας κοντά στους «ασπρόμαυρους»

epa10818425 Besiktas' Omar Colley celebrates after scoring the 1-2 goal during the UEFA Europa Conference League Play-offs round, 1st leg match between Dynamo Kyiv and Besiktas in Bucharest, Romania, 24 August 2023. EPA/Bogdan Cristel

Ο ΠΑΟΚ έχει βρει στο πρόσωπο του Ομάρ Κόλεϊ τον αντικαταστάτη του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη για το κέντρο της άμυνας του, με τον διεθνή Γκαμπονέζο ποδοσφαιριστή της Μπεσίκτας να είναι κοντά στους Θεσσαλονικείς σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα όπως υποστηρίζει το «Fotomac» ο ΠΑΟΚ και η Μπεσίκτας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις που είναι σε καλό επίπεδο, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν να έρθουν σε συμφωνία. Η πλευρά του 31χρονου ποδοσφαιριστή είναι θετική σε μια ενδεχόμενη μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα οριστικό.

Ο Κόλεϊ αγωνίζεται στην Μπεσίκτας από τον Φεβρουάριο του 2023, όταν ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης τον απέκτησε έναντι 2,3 εκατ. ευρώ από τη Σαμπντόρια. Με τη φανέλα των «αετών» ο 31χρονος μετρά 46 συμμετοχές, έχοντας και 8 τέρματα και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ωστόσο από την στιγμή που υπάρχει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά και η Μπεσίκτας δεν είναι αρνητική σε ενδεχόμενη παραχώρηση, η συγκεκριμένη υπόθεση αποκτά θετική τροπή για τους «ασπρόμαυρους».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version