Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Θρίαμβος του “δικεφάλου του Βορρά” στο ντέρμπι των “μικρών”!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Θρίαμβος του “δικεφάλου του Βορρά” στο ντέρμπι των “μικρών”!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του πρωταθλήματος υποδομών Κ19 και έχυσε το πρώτο… αίμα, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι το βράδυ στην Τούμπα.

Το φοβερό αήττητο σερί του επέκτεινε η ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ, που πλέον μετρά 68 ματς χωρίς ήττα, μετά και το 4-0 επί του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Λολάς στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία «καθάρισαν» προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, με τους Κούτσια (30′) και Τζόλης (35′, 37′) να βάζουν γερά θεμέλια νίκης για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο β’ μέρος, έψαξε το γκολ, αλλά δεν κατάφερε να μειώσει και τελικά ο Γκορτεζιάνι στο 69ο λεπτό Διαμόρφωσε το τελικό 4-0, σε ένα ματς που έγινε υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης λόγω φόβων για τυχόν επεισόδια.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Τάχατος, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Γιαξής, Τσιγγάρας, Κούτσιας, Δούμτσης, Γκορετζιάνι, Τζόλης

Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Τζολάκης, Κεραμίδας, Γκοτζαμανίδης, Νικολής, Μαρτίνης, Σουρλής, Φέκκας, Αρσενίδης, Μαρίνος, Καρακούτης, Μπουλάρι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις