Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 1-2: Φιλική ήττα με ανατροπή για τους Θεσσαλονικείς

13.07.2024 | 17:07
ΠΑΟΚ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 1-2: Φιλική ήττα με ανατροπή για τους Θεσσαλονικείς

ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÏÊ ÓÔÇÍ ÏËËÁÍÄÉÁ / ÖÉËÉÊÏÓ ÁÃÙÍÁÓ / ÐÁÏÊ - ÏÕÍÉÏÍ ÓÅÍ ÆÉËÏÕÁÆ

Ο ΠΑΟΚ εμφάνισε δύο πρόσωπα στο φιλικό παιχνίδι με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και ηττήθηκε με 2-1, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Με καλό ξεκίνημα κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Σβαμπ, αλλά στη συνέχεια οι Βέλγοι έφθασαν στην ανατροπή με δύο δικά τους γκολ και πανηγύρισαν τη φιλική νίκη.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από την Σεν Ζιλουάζ αλλά και από… τα προηγούμενα φιλικά του- στο πρώτο 45λεπτο. Είχε τον έλεγχο του αγώνα, με καλή κυκλοφορία. Δέχθηκε μόλις μια φάση στα καρέ του ενώ δημιούργησε και τρεις ευκαιρίες. Η ομάδα τυ Ραζβάν Λουτσέσκου πήγε στην ανάπαυλα προηγούμενη με 1-0, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σβαμπ (27′), μετά από ανατροπή του Τόμας.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα πράγματα άλλαξαν, με την Σεν Ζιλουάζ να εμφανίζεται βελτιωμένη και να ισοφαρίζει σε 1-1 με την κοντινή προβολή του Ντέιβιντ στο 50′. Αμέσως μετά ο ΠΑΟΚ είχε ένα καλό άλλα άστοχο σουτ του Μπάμπα, ενώ στο 63′ ο Σβαμπ είδε την μπάλα να κοντράρει σε σουτ του, πριν καταλήξει στην εστία.

Οι Βέλγοι ήταν έτσι αυτοί που βρήκαν ένα δεύτερο γκολ στο 66′, με τον Καλαϊλι να φεύγει από δεξιά, να κάνει τη σέντρα και τον Καβαγκού να εκτελεί τον Κοτάρσκι από κοντά για το 2-1 στο ματς. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να “απαντήσει” στη συνέχεια, αλλά ο Ντεσπόντοφ σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να σκοράρει. Αντίθετα, η Σεν Ζιλουάζ ήταν αυτή που “άγγιξε” και ένα τρίτο γκολ σε μία σέντρα σουτ του Ντέιβιντ, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΠΑΟΚ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ: 1-2 (highlights)

Το 2-1 υπέρ των Βέλγων έμεινε έτσι μέχρι τέλους, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει τη φιλική ήττα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version