Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-0: Κέρδισαν και έκαναν το 2/2 στην Super League οι «ασπρόμαυροι»

25.08.2024 | 22:30
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-0: Κέρδισαν και έκαναν το 2/2 στην Super League οι «ασπρόμαυροι»

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Ο ΠΑΟΚ αν και δυσκολεύτηκε, κέρδισε 2-0 τον Παναιτωλικό για την 2η αγωνιστική της Super League στην Τούμπα, με τους Θεσσαλονικείς να κάνουν το 2/2 στο πρωτάθλημα. Σάστρε και Τισουντάλι τα γκολ για τους «ασπρόμαυρους» που ανέβηκαν στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα παιχνίδι που δεν προσφέρεται για συμπεράσματα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2-0 τον Παναιτωλικό και να φτάσει τους 6 βαθμούς στην Super League, με τους Θεσσαλονικείς να παίζουν όσο χρειάζεται και να δείχνουν κυνισμό στον αγωνιστικό χώρο, για να κάνουν το 2/2.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετά καλό στήσιμο από τον Γιάννη Πετράκη, μην επιτρέποντας στους Θεσσαλονικείς να βρουν «καθαρές» ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Τσάβες.

Κάπως έτσι το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, χωρίς να υπάρχει γκολ, σε ένα πρώτο μέρος που ο ΠΑΟΚ εμφάνισε σημάδια κούρασης από το πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς για τα προκριματικά του Europa League.

Ωστόσο στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, όταν στο 51΄ο Ντεσπόντοφ με μια γλυκιά σέντρα βρήκε τον Σάστρε που είχε ανέβει στην αντίπαλη περιοχή και με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Σταδιακά και με το προβάδισμα υπέρ του ο ΠΑΟΚ θέλησε να κάνει περισσότερο διαχείριση στον αγωνιστικό χώρο, με τον Παναιτωλικό να παίρνει περισσότερα ρίσκα. Κάτι που οι Αγρινιώτες πλήρωσαν, όταν στο 79΄ μετά από κλέψιμο από τους παίκτες των «ασπρόμαυρων» ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με κάθετη πάσα είδε την κίνηση του Τισουντάλι, με τον τελευταίο με δυνατό σουτ να διπλασιάζει τα γκολ των γηπεδούχων.

Το 2-0 έμεινε έως το τέλος, με τον ΠΑΟΚ να κάνει το 2/2, μετά από τη νίκη στην πρεμιέρα της Super League απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Πλέον η ομάδα του Λουτσέσκου έχει μπροστά της την ρεβάνς απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς για τα πλέι οφ του Europa League την Πέμπτη (29/08/24), ενώ στη συνέχεια θα αγωνιστεί στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Καμαρά (72′ Οζντόεφ), Μουργκ (72′ Τάισον), Ντεσπόντοφ (71′ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (85′ Σορετίρε), Τσάλοφ (72′ Τισουντάλι).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Μλάντεν (62′ Μαΐντεβατς), Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (74′ Λουίς), Μπουζούκης (62′ Κοντούρης), Μπελεβώνης (62′ Λαχούντ), Ντίαζ (78′ Νικολάου), Λομονάκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version