Κυριακή, 25 Αυγ.
30oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός LIVE για την 2η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός LIVE για την 2η αγωνιστική της Super League

Ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός συγκρούονται στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική της Super League, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν να κάνουν το 2/2 μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Ο ΠΑΟΚ με φόρα από την επιβλητική εμφάνιση κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς (4-0) και την ουσιαστική εξασφάλιση της πρόκρισης στη League Phase του Europa League, θέλει να κερδίσει και τον Παναιτωλικό, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μπράντον Τόμας, ενώ εκτός έμεινε και ο Κουλιεράκης, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για τη Βόλφσμπουργκ. Δεν είναι διαθέσιμοι ακόμα οι Βιεϊρίνια, Γκόμεζ και ο Τσιγγάρας που οδεύει προς Ατρόμητο.

Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός έρχεται από την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τη Λαμία. Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Σιέλη, των τραυματιών Πάλμα, Αγαπάκη, Στάγιτς, αλλά και των ανέτοιμων Ρόα και Μπακάκη.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας με βοηθούς τον Ηλία Αλεξέα από την Μεσσηνία και τον Δημήτρη Γκάγκα από τη Λάρισα. Τέταρτος διαιτητής ο Αθανάσιος Σέζος από τον σύνδεσμο Κιλκίς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις