Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Με στόχο το 2/2 και την κορυφή οι Θεσσαλονικείς

25.08.2024 | 10:25
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Με στόχο το 2/2 και την κορυφή οι Θεσσαλονικείς

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)

Ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός συγκρούονται στην Τούμπα (20:30, NOVA Sports Prime) για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League, με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά την επιβλητική εμφάνιση κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς (4-0) και την ουσιαστική εξασφάλιση της πρόκρισης στη League Phase του Europa League, ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα κόντρα στον Παναιτωλικό και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μπράντον Τόμας, ενώ εκτός έμεινε και ο Κουλιεράκης, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για τη Βόλφσμπουργκ. Δεν είναι διαθέσιμοι ακόμα οι Βιεϊρίνια, Γκόμεζ και ο Τσιγγάρας που οδεύει προς Ατρόμητο.

Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός έρχεται από την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τη Λαμία.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Σιέλη, των τραυματιών Πάλμα, Αγαπάκη, Στάγιτς, αλλά και των ανέτοιμων Ρόα και Μπακάκη.

Από την άλλη, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μλάντεν, ο οποίος είχε χάσει την πρεμιέρα λόγω τιμωρίας, όπως επίσης και τον Πορτογάλο μέσο, Μιγκέλ Λουίς, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν από μερικές μέρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version