Κυριακή, 25 Αυγ.
30oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Χωρίς Μπράντον Τόμας, Κουλιεράκη και Βιεϊρίνια η αποστολή των «ασπρόμαυρων»

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Χωρίς Μπράντον Τόμας, Κουλιεράκη και Βιεϊρίνια η αποστολή των «ασπρόμαυρων»

Με τρεις απουσίες θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική στη Super League, καθώς Μπράντον Τόμας, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Αντρέ Βιεϊρίνια δεν βρίσκονται στην αποστολή των «ασπρόμαυρων».

Συγκεκριμένα ο Ράζβαν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ τον τραυματία Μπράντον Τόμας και για λόγους τακτικής τους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Ισπανός επιθετικός έκανε μαγνητική, το αποτέλεσμα της οποίας έδειξε πως υπέστη κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική, σε μια φάση του αγώνα κόντρα στους Ιρλανδούς. Το διάστημα της απουσίας του υπολογίζεται σε μια εβδομάδα.

Ακόμη, εκτός αποστολής έμεινε και ο Χάρης Τσιγγάρας που μετακομίζει στο Περιστέρι για λογαριασμό του Ατρομήτου, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Τζόναθαν Γκόμεζ. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Σάστρε , Ότο , Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ , Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τισουντάλι, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τσάλοβ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις