Κυριακή, 15 Σεπτ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός LIVE για την τέταρτη αγωνιστική στη Super League

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός LIVE για την τέταρτη αγωνιστική στη Super League
Eurokinissi

Πρώτο «μεγάλο» ματς στη σεζόν! ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός στην «αρένα» της Τούμπας, για την 4η αγωνιστική της Super League.

Η Super League επέστρεψε στη δράση με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής, η οποία περιλαμβάνει το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει το 3/3 μέχρι στιγμής και, σε περίπτωση που φτάσουν σε καρέ νικών, θα αφήσουν πίσω τους το «τριφύλλι» οκτώ βαθμούς! Σαφώς μεγαλύτερη η πίεση για τον Παναθηναϊκό, που έχει ήδη «πετάξει» πολύτιμους βαθμούς.

Πριν τη διακοπή λοιπόν, ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 2-1 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε μείνει στο 2-2 με την Athens Kallithea, έχοντας κακή απόδοση.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς τον τραυματία Μπράντον Τόμας. Αντιθέτως τα δυο νέα μετεγγραφικά αποκτήματα, Τιεμουέ Μπακαγιόκο και Ουμάρ Κόλεϊ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και θα φανεί εάν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Απ’ την άλλη, Ο Ντιέγκο Αλόνσο συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Τζορτζ Μπάλντοκ και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Αζεντίν Ουναΐ (αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος). Εκτός αποστολής για το παιχνίδι στην Τούμπα έμεινε ο Σπόραρ.

Διαιτητής: Βίντσιτς

Βοηθοί: Κόβατσιτς, Κλάντσνιξ

VAR: Φαν Μπόνκελ, Κουμπαράκης

Τέταρτος: Τσακαλίδης

Στα δέκα τελευταία παιχνίδια που έχουν γίνει με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν πέντε νίκες για τον Δικέφαλο, τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι τη σεζόν 2022-23 κατάφεραν να επικρατήσουν τόσο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όσο και στα Playoffs με το ίδιο σκορ (2-1).

Η τελευταία φορά που δεν σημειώθηκε τέρμα σε μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν στις 25 Απριλίου 2021 για τα Playoffs του πρωταθλήματος στην Τούμπα και από τότε έχουν διεξαχθεί 17 αναμετρήσεις ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης που έχουν όλες γκολ.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

77 ΑΓΩΝΕΣ

39 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

16 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

22 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 112-74

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις