Σάββατο, 14 Σεπτ.
30oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Σπόραρ για το «τριφύλλι»

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Σπόραρ για το «τριφύλλι»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην 4η αγωνιστική της Super League και ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή, αφήνοντας εκτός τον Αντράζ Σπόραρ.

Ο Αλόνσο επέλεξε 23 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Ουναΐ που μπορεί να κάνει ντεμπούτο στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, αλλά ο Σπόραρ δεν βρίσκεται στην αποστολή, όπως και οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ  στην Τούμπα (15/9, 8:30 μ.μ.).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, τελειώματα,  τακτική και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Μαξ, Ζέκα,  Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις