Σάββατο, 14 Σεπτ.
27oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπράντον Τόμας οι Θεσσαλονικείς στο ντέρμπι

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπράντον Τόμας οι Θεσσαλονικείς στο ντέρμπι

Με μοναδικό απόντα τον Μπράντον Τόμας, ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου ντέρμπι της σεζόν με τον Παναθηναϊκό (15/9, 20:30) στην Τούμπα για τη Super League.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψαν μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια στους επιθετικούς αυτοματισμούς, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έκαναν και πρακτική εφαρμογή μέσα από οικογενειακό δίτερμα.

Ο Μπράντον Τόμας είναι ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ, που το όνομά του βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο. Ο Ισπανός έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει πως δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση με το «τριφύλλι».

Το Σάββατο (14/9) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία ενώ μερικές ώρες νωρίτερα, λίγο πριν τις 3, αναμένεται να φτάσει από το Λονδίνο στο αεροδρόμιο «Μακεδονίκα» ο Ντέγιαν Λόβρεν, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ασπρόμαυρων».

Ο 35χρονος Κροάτης στόπερ θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, υπογράφοντας στη συνέχεια διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις