Σάββατο, 17 Αυγ.
33oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός LIVE για την πρώτη αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός LIVE για την πρώτη αγωνιστική της Super League
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, για την πρώτη αγωνιστική της σεζόν 2024-25 στη Super League, η οποία ξεκινάει με τους Θεσσαλονικείς φαβορί για τον τίτλο, ως οι περσινοί πρωταθλητές Ελλάδας.

Μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν στη Super League, ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί και το νέο πρωτάθλημα, στο οποίο και καλείται να “υπερασπιστεί” τον τίτλο του. Πρώτος του αντίπαλος στην Τούμπα είναι ο Πανσερραϊκός, οποίος έχει πλέον τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του, αλλά στόχο και πάλι μία εύκολη παραμονή στην κατηγορία.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός από το Newsit.gr

Η προαναγγελία της Super League

Αυτή είναι η 26η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στην έδρα του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να μετρά 20 νίκες και την ομάδα των Σερρών να έχει φύγει με την ισοπαλία πέντε φορές. Ο Πασερραϊκός μάλιστα πήρε το 1-1 στην πρώτη του επίσκεψη στην Τούμπα, στις 12 Δεκεμβρίου 1965, με τον Μπιτζίδη να ανοίγει το σκορ και τον Λέανδρο Συμεωνίδη να ισοφαρίζει για το Δικέφαλο.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περσινή περίοδο έπειτα από το 2010-11 που ήταν για τελευταία φορά ο Πανσερραϊκός στη Super League. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-0 στην Τούμπα για την 12η αγωνιστική και με 2-0 στις Σέρρες για την 25η. Η ακριβώς προηγούμενη συνάντηση τους ήταν στις 5 Ιανουαρίου 2011, όταν αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στις Σέρρες.

Το πιο συχνό σκορ στις αναμετρήσεις τους είναι το 3-0, με πέντε εμφανίσεις, ενώ ακολουθούν το 2-1 και το 2-0 με τρεις επαναλήψεις. Από τις πέντε ισοπαλίες, οι δύο είναι με σκορ 1-1, ενώ μόνο σε ένα από τα 24 παιχνίδια τους δεν έχει σημειωθεί τέρμα. Αυτό συνέβη στο μεταξύ τους 0-0 στις 23 Φεβρουαρίου 1986.

Αυτή είναι η έβδομη διαδοχική χρονιά που ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με εντός έδρας αναμέτρηση, όπου έχει πέντε νίκες και μια ήττα στις έξι προηγούμενες. Το 2017-18 είχε κάνει πρεμιέρα στην Βοιωτία, με την αναμέτρηση Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-0.

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί πάλι σε πρεμιέρα πρωταθλήματος το 2010-11, όταν ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 στις 29 Αυγούστου 2010.

25 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
20 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ
5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
– ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΓΚΟΛ: 65-14

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις