Σάββατο, 17 Αυγ.
34oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός: Στην Τούμπα ανοίγει η αυλαία για τους πρωταθλητές της Super League

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός: Στην Τούμπα ανοίγει η αυλαία για τους πρωταθλητές της Super League
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, για την πρεμιέρα της σεζόν 2024-25 στη Super League, την οποία και κατέκτησε πέρυσι, με ένα φοβερό ντεμαράζ στο φινάλε των πλέι οφ.

Το ξεκίνημα της σεζόν στην Ελλάδα, βρίσκει όμως τον ΠΑΟΚ “πληγωμένο” από τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Μάλμε στα προκριματικά του Champions League, αυξάνοντας την “πίεση” για θετικό ντεμπούτο στη χρονιά στη Super League, κόντρα σε ένα φιλόδοξο Πανσερραϊκό.

Η ομάδα των Σερρών εξασφάλισε εύκολα την παραμονή την περασμένη σεζόν και παρά την αλλαγή προπονητή, θέλει να πραγματοποιήσει ακόμη καλύτερη πορεία φέτος, στη δεύτερη σερί παρουσία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, έχει ξανά ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα με αρκετές αλλαγές, αφού ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να ξεκουράσει παίκτες ενόψει και των αγώνων με τη Σάμροκ Ρόβερς στο Europa League.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βασίλειος Φωτιάς, με τον Άγγελο Ευαγγέλου στο VAR.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσιφτσής – Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες – Καμαρά, Σβαμπ – Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τισουντάλι – Τσάλοφ.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι – Δεληγιαννίδης, Χαντάκιας, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης – Περούτσι, Λιάσος, Στάικος – Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Μπεντακόρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις