Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: “Πέταξε” με τις ευχές του Ιβάν Σαββίδη

17.08.2016 | 10:40
ΦΩΤΟ twitter.com/paok_fc

ΦΩΤΟ twitter.com/paok_fc

Ο “δικέφαλος του Βορρά” αναχώρησε για την Τιφλίδα και την πρώτη αναμέτρηση με την Ντιναμό, για τα πλέι οφ του Europa League, με τον Ιβάν Σαββίδη να αποχαιρετάει την αποστολή του ΠΑΟΚ.

Με τις ευχές του Ιβάν Σαββίδη για θετικό αποτέλεσμα αναχώρησε πριν από λίγη ώρα η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Γεωργία, όπου αύριο το απόγευμα (19:00) θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Τιφλίδας στον πρώτο αγώνα των play off του Europa League.

Ο μεγαλομέτοχος των Θεσσαλονικέων βρέθηκε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” κι αποχαιρέτισε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Μάλιστα, έφτασε να μπει μέχρι και μέσα στο αεροπλάνο για να τους ευχηθεί καλή επιτυχία.

Όπως έγινε γνωστό, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Γεωργίας για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθειά του ΠΑΟΚ, για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Στην αποστολή του “δικεφάλου του Βορρά” συμμετέχουν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα και Κουλούρης.

Εκτός έμειναν οι Τζιόλης, Βαρέλα και Πέλκας, όπως και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει απόψε (20:30) την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τη Ντιναμό, ενώ 45 λεπτά νωρίτερα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version