Τρίτη, 9 Ιουλ.
30oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Ντεσπόντοφ, επιστρέφει ο Κωνσταντέλιας

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Ντεσπόντοφ, επιστρέφει ο Κωνσταντέλιας

Χωρίς τον Κίριλ Ντεσπόντοφ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Βούλγαρος έχει υποστεί διάστρεμμα. Μέρος του προγράμματος ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

H προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία συνεχίζεται, με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να μην συμμετέχει στην προπόνηση των «ασπρόμαυρων» την Δευτέρα (8/07/24).

Ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής δέχτηκε ένα χτύπημα στο πρόσφατο φιλικό της ομάδας απέναντι στην Χιμπέρνιαν, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί διάστρεμμα και αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του συλλόγου τις προσεχές ημέρες.

Αντίθετα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βρίσκεται σε ρυθμούς επανένταξης, καθώς έλαβε μέρος του προγράμματος.

To δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ

Η ηρεμία και η χαλάρωση της Κυριακής, έδωσαν τη θέση τους στην ένταση την Δευτέρα, με δύο δυνατές προπονήσεις στο Χορστ.

Το πρωινό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην φυσική κατάσταση με παιχνίδια με μπάλα και τουρνουά τεσσάρων ομάδων, ενώ το απόγευμα το μενού περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι υπό τις συνεχείς οδηγίες του προπονητή, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και δίτερμα.Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό με τη Χιμπέρνιαν κι έμεινε εκτός προπονήσεων.

Ο Βούλγαρος θα δουλέψει ατομικά τις επόμενες μέρες κι αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα την Πέμπτη.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος και των δύο προπονήσεων, στο πλαίσιο της σταδιακής επανένταξής του στο κανονικό πρόγραμμα.Την Τρίτη (09.07) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 18:30 ώρα Ελλάδας.

 

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις