Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Πέλκα ενόψει Παναθηναϊκού

10.06.2020 | 15:24
ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Πέλκα ενόψει Παναθηναϊκού

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, καθώς συνεχίζει να δίνει “μάχη” με την ΑΕΚ για την έξοδο στο Champions League.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (10/06) πάντως, ο Αμπέλ Φερέιρα αντιμετώπισε απρόοπτο πρόβλημα με τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος και έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ θα δοκιμάσει αύριο πάλι να προπονηθεί ώστε να βρεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι της πρεμιέρας ανήκει στο παρελθόν και πλέον άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην επικείμενη μάχη του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Super League.

H δουλειά της Τετάρτης (10.06) περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, τακτική και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα. Ο Δημήτρης Πέλκας αισθάνθηκε μία ενόχληση στον προσαγωγό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης το αγωνιστικό τμήμα υποβλήθηκε σε τεστ για τον Covid-19 όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Την Πέμπτη (11.06) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version