Πέμπτη, 22 Αυγ.
27oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς: «Πάνοπλοι» οι Θεσσαλονικείς για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Europa League

ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς: «Πάνοπλοι» οι Θεσσαλονικείς για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Europa League
ΦΩΤΟ eurokinissi

O ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο (20:30) τη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα για το πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλμε στα προκριματικά του Champions League, ο ΠΑΟΚ θα ψάξει “πάνοπλος” την πρόκριση επί της Σάμροκ Ρόβερς, ώστε να βρεθεί στους ομίλους του Europa League.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς στο γήπεδο της Τούμπας, με μία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Τετάρτης (21.08).

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη πρώτη μάχη με τους Ιρλανδούς ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλειά στην τακτική και τις στατικές φάσεις. Το ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό, με τον προπονητή να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Αναλυτικά οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή για το παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς είναι οι: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις