Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς: Προβάδισμα πρόκρισης στην Τούμπα ψάχνουν οι Θεσσαλονικείς στο Europa League

22.08.2024 | 11:25
ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς: Προβάδισμα πρόκρισης στην Τούμπα ψάχνουν οι Θεσσαλονικείς στο Europa League

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΜΑΛΜΕ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί απόψε (22/08/24, 20:30, LIVE από το Newsit.gr) τη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα, με στόχο να “καθαρίσει” από το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση πρόκριση στη League Phase του Europa League.

Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μάλμε στα προκριματικά του Champions League, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα, ψάχνοντας ένα διαφορετικό αποτέλεσμα για να… ξορκίσει το κακό και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει πάντως προβλήματα τραυματισμών και η ομάδα του θα κατέβει “πάνοπλη” για το πρώτο ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς, αφού και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αναμένεται να βρίσκεται στην ενδεκάδα της αναμέτρησης. Ο διεθνής αμυντικός έχει συμφωνήσει με τη Βόλφσμπουργκ στη Γερμανία και αυτό θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλβανό Ενέα Γιόρτζι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντένις Ρέξα και Ρίντιγκερ Τσοκάι, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Αλβανός, Φλόριαν Λάτα.

Οι πιθανές ενδεκάδες στο ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Καμαρά, Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Τσάλοφ.

Σάμροκ Ρόβερς (Στέφεν Μπράντλεϊ): Πολς, Όαρ, Λόπες, Γκρέις, Χόνοχαν, Φαρούτζια, Βατς, Ο’Νιλ, Κλαρκ, Νάτζεντ, Γκριν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version