Σάββατο, 6 Ιουλ.
30oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σαββίδης σε Πέλκα: “Δεν μπορώ να διαβάζω ανόητες ειδήσεις”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το μήνυμα που έστειλε ο γιος του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης στον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό. Έρχεται πρόταση για Κάτσε, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.

Ο Δημήτρης Πέλκας φαίνεται πως ψάχνει το ποδοσφαιρικό του μέλλον μακρυά από τον ΠΑΟΚ, κάτι όμως που βρίσκει αντίθετο τον Γιώργο Σαββίδη.

Ο γιος του ισχυρού άντρα του ΠΑΟΚ σχολίασε μια φωτογραφία του διεθνή μεσοεπιθετικού στο instagram -στην οποία βρίσκεται μαζί με τον Απόστολο Γιάννου- δείχνοντας πως επιθυμεί την παραμονή του στον “δικέφαλο του Βορρά”.

“Άκουσα πως ψάχνεις ομάδας στη Γερμανία. Ρώτα το παιδί δίπλα σου μήπως θα ήταν καλύτερα στην Κίνα; Γύρνα σπίτι, δεν μπορώ να διαβάζω ανόητες ειδήσεις κάθε μέρα. Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά στον ΠΑΟΚ” το σχόλιο του.

“Θέλει Κάτσε η Σκεντερμπέου!”

Την ίδια ώρα, ο Έργους Κάτσε φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Σκερντερμπέου. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα “panorama.com.al”, ο αλβανικός σύλλογος ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του άσου του ΠΑΟΚ.

“Όπως προκύπτει από πηγές που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, υπάρχει μία υπόθεση που ίσως και να εξελιχθεί ευχάριστα. Ο δανεισμός του Κάτσε στη Βιτόρια Πλζεν ολοκληρώθηκε και ο παίκτης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, αφού ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα εκεί για αυτόν. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ψάξει έναν νέο δανεισμό, με την Σκεντερμπέου να ελπίζει ότι θα μπορέσει να συμφωνήσει με την ελληνική ομάδα. Αυτή θα ήταν μία καλή επιλογή τόσο για τον Κάτσε, που θα είχε χρόνο συμμετοχής, όσο και για τον ΠΑΟΚ”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα, με τους Αλβανούς να σημειώνουν πως εμπόδιο στη συγκεκριμένη υπόθεση αποτελούν οι υψηλές απαιτήσεις του παίκτη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε