Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – Στεάουα: Αμφίβολος ο Κόλεϊ, εκτός ο Μπράντον Τόμας

30.09.2024 | 20:26
ΠΑΟΚ – Στεάουα: Αμφίβολος ο Κόλεϊ, εκτός ο Μπράντον Τόμας

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Στεάουα για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στην Ευρώπη, όπου η νίκη κόντρα στη Στεάουα στην Τούμπα είναι μονόδρομος για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Για το παιχνίδι με τους Ρουμάνους, θα ξεκαθαριστεί την Τρίτη (1/10),αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κόλεϊ που δεν προπονήθηκε ούτε τη Δευτέρα.

Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Μπράντον Τόμας κι Αντώνης Τσιφτσής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το κακό αποτέλεσμα κόντρα στον Αρη, κρατάει την κυριαρχική εμφάνιση που πραγματοποίησε και δουλεύει για να διορθώσει τα λάθη του και να επιστρέψει στις νίκες.

Πρώτη πρόκληση το παιχνίδι κόντρα στην FCSB στην Τούμπα.

Ώρες μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αρη, το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στο γήπεδο, αυτή τη φορά της Νέας Μεσημβρίας και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την επικείμενη αναμέτρηση.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι της Κυριακής, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης σε πισίνα, γυμναστήριο και γήπεδο, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν δίτερμα υψηλής έντασης.

Ο Ομάρ Κόλεϊ έκανε θεραπεία κι η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου αύριο, ενώ έκτος προπόνησης έμειναν κι οι Μπράντον Τόμας κι Αντώνης Τσιφτσής.

Την Τρίτη (01.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00».

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version