Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Στην Θεσσαλονίκη ο Αλί Σαμάτα

Μετά τους Εκόνγκ, Μπάμπα και την ανανέωση του δανεισμού του Τόμας Κεντζιόρα, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να… φορέσει τα ασπρόμαυρα και στον Αλί Σαμάτα.

Ο Μπουανά Αλί Σαμάτα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ του Σαββάτου (15/7), για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ο Αφρικανός επιθετικός, πρώην παίκτης της Φενέρμπαχτσε από την οποία έμεινε ελεύθερος, είχε ένα κοπιαστικό ταξίδι ως τη συμπρωτεύουσα καθώς δεν ξεκίνησε από κάποιο σημείο της Ευρώπης αλλά από την Τανζανία, που είναι η χώρα καταγωγής του.

Μάλιστα είναι από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του καθώς έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο 72 φορές κι έχει σημειώσει 22 γκολ.

Ο Σαμάτα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ για 2+1 χρόνια.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Η Super League απάντησε σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό: Υπάρχουν πρακτικά για να μην μπορεί κανείς να προπαγανδίζει κατά της λίγκας
«Κάποιοι ακόμα δεν το έχουν αντιληφθεί και θεωρούν πως η Super League είναι ένα ακόμα πεδίο για αντιπαραθέσεις και φανφαρολογία», αναφέρει μεταξύ άλλων η Super League
Η Super League απάντησε σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό: Υπάρχουν πρακτικά για να μην μπορεί κανείς να προπαγανδίζει κατά της λίγκας
Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας: Σλούκας και Παπανικολάου στοχεύουν στην κατάκτηση του τροπαίου
Η εβδομάδα του Final 8 του Κυπέλλου στο μπάσκετ άρχισε με τις ομάδες να φτάνουν στο Ηράκλειο, όπου 12-16 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και ο τελικός της διοργάνωσης.
Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Σλούκας