Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα ο Μπότο – «Ήρθες στους ισχυρότερους» του είπε ο Λουτσέσκου

29.12.2021 | 20:12
ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα ο Μπότο – «Ήρθες στους ισχυρότερους» του είπε ο Λουτσέσκου

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, επισκέφτηκε το γήπεδο της Τούμπας αφού ανακοινώθηκε επίσημα από τους Θεσσαλονικείς, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον παρουσιάζει αργότερα στους παίκτες λέγοντάς του πως ήρθε στην «ισχυρότερη ομάδα, που χτίζεται αυτή την εποχή».

Γεύση από Τούμπα πήρε ο Ζοσέ Μπότο. Ο νέος αθλητικός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, λίγο μετά αφού ανακοινώθηκε, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, δηλώνοντας περήφανος που βρίσκεται στους «ασπρόμαυρους». 

«Ξεκινώντας την 1η Ιανουαρίου, ο ΠΑΟΚ θα είναι η νέα μου πρόκληση! Θα την αντιμετωπίσω απόλυτα πεπεισμένος ότι όλοι μαζι μπορούμε να χτίσουμε κάτι ιδιαίτερο, που θα κάνει περήφανους όλους τους φιλάθλους! Είμαι περήφανος που αποτελώ κομμάτι της οικογένειας του ΠΑΟΚ!» έγραψε σε ανάρτησή του ο Πορτογάλος, που επισκέφτηκε και το γήπεδο της Τούμπας για πρώτη φορά.

Εν συνεχεία παρουσιάστηκε στους παίκτες της ομάδας,από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον καλωσόρισε λέγοντάς του: «Καλωσήρθες! Είσαι πλέον μέλος και μάλιστα σημαντικό της ισχυρότερης ομάδας, που χτίζεται αυτή την εποχή».

Με τη σειρά του ο Μπότο είπε στους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά»: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή, είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Θα με βλέπετε συχνά, μου αρέσει να έρχομαι στις προπονήσεις και πάντα θα είμαι ανοικτός σε όποιον θέλει να μου μιλήσει. Όχι εδώ, γιατί είναι ο ιερός χώρος για τους προπονητές και τους παίκτες, αλλά στο γραφείο μου. Θα είμαι δίπλα σας συνεχώς».

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version