Site icon NewsIT
15:47 | 06.02.25

ΠΑΟΚ: «Συνεχίζεται η προσπάθεια εξόντωσης – Δεν μπορούν να χωνέψουν την επιτυχία ενός συλλόγου εκτός Αθήνας»

ΦΩΤΟ ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Newsit Newsroom

Το σχόλιο του ΠΑΟΚ μετά την άσκηση πειθαρχικής δίωξης από τον αθλητικό εισαγγελέα

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε νέο αγωνιστικό πλήγμα, αφού ενημερώθηκε -την περασμένη Δευτέρα (03.02.2025)- πως ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για τα γεγονότα στο πάρκινγκ της OPAP Arena.

Στη δεδομένη απουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον πάγκο του ΠΑΟΚ -με τον Ρουμάνο να αντιμετωπίζει τώρα και ποινική δίωξη- ήρθε να προστεθεί ο αποκλεισμός των ποδοσφαιριστών Τάισον, Κεντζιόρα, Οζντόεφ, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται επίσης στη δικογραφία, όπως κι εκείνα των Λόβρεν, Τισουντάλι. Εξ αυτών, ο πρώτος είναι τραυματίας και ο δεύτερος δεν αγωνίζεται πια στους Θεσσαλονικείς

Αυτό συνέβη επειδή η ποινική δίωξη συνοδεύεται (υποχρεωτικά) με την επιβολή περιοριστικών όρων, οι προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό δέκα ημερών, με ισχύ από την ημέρα άσκησης της δίωξης (3/2).

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες τους στον αγώνα με τον ΟΦΗ (08/02, 20:00) για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Από τον ΠΑΟΚ έγινε επίσης γνωστό ότι… “από τη νομική υπηρεσία της ομάδας έγινε άμεσα αίτημα αναίρεσης ή στη χειρότερη αλλαγή του περιοριστικού όρου, αίτημα που όμως απορρίφθηκε”, για να έρθει στη συνέχεια η οργισμένη τοποθέτηση του “δικεφάλου του Βορρά”.

Σε θέση της ΠΑΕ, αναφέρεται συγκεκριμένα:

“Συνεχίζεται η προσπάθεια με κάθε τρόπο εξόντωσης του ΠΑΟΚ, με εξάντληση όλων των νομικών μέσων που παραβιάζουν και την λογική, αλλά και κάθε έννοια ισονομίας.

Μαζεύονται πολλές δήθεν τυχαίες τελείες, που μόνο αφελής δεν μπορεί να ενώσει για να αντιληφθεί πως υπάρχει ένας συντονισμένος πόλεμος εναντίον μας, από αυτούς που δεν μπορούν να χωνέψουν την επιτυχία ενός Συλλόγου εκτός Αθήνας που ανατρέπει την κατεστημένη τους αντίληψη για το πως πρέπει να μοιράζεται η πίτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κόσμος μας πρέπει να ξέρει και να θυμάται ότι παρά τα λάθη και τις παραλείψεις μας, είμαστε περήφανοι που συνειδητά αντιστεκόμαστε και αντιμετωπίζουμε αυτές τις παθογένειες και με τη βοήθειά του καταφέρνουμε πάντα να σηκωθούμε ισχυρότεροι. Μια υπόσχεση που κρατάμε σταθερά τα τελευταία 10 χρόνια”.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version