Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Ερασιτέχνη για την τραγωδία στα Τέμπη – Θυμήθηκε το δυστύχημα των οπαδών του

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Ερασιτέχνη για την τραγωδία στα Τέμπη – Θυμήθηκε το δυστύχημα των οπαδών του
Reuters

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ έστειλε το μήνυμά της, για την τραγωδία στα Τέμπη, κάνοντας αναφορά και στο δυστύχημα του 1999, όταν πέθαναν στην περιοχή έξι φίλοι της ομάδας.

Η Ελλάδα παρακολουθεί συγκλονισμένη την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, με τη σύγκρουση δυο αμαξοστοιχιών, που προκάλεσε το θάνατο 38 ατόμων, ενώ οδήγησε 66 στο νοσοκομείο, ορισμένοι εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση, την ώρα που συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και απεγκλωβισμού ατόμων!

Η τραγωδία αυτή δεν ήταν η πρώτη στην κοιλάδα των Τεμπών. Στις 4 Οκτωβρίου 1999, έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όταν το λεωφορείο του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού συγκρούστηκε με φορτηγό που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ έστειλε το μήνυμά της, για την τραγωδία στα Τέμπη. Οι «ασπρόμαυροι» αναφέρουν στο ποστάρισμά τους στα social media: «Σε μια δύσκολη νύχτα, σ’ ένα σημείο στο οποίο η Οικογένεια του ΠΑΟΚ έχει θρηνήσει τον χαμό των έξι φιλάθλων της, οι σκέψεις όλων μας είναι στους επιβάτες της σημερινής τραγωδίας των Τεμπών, και στις οικογένειες τους. Καλό κουράγιο!».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις