Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – Χάιντουκ: Με τη δύναμη της Τούμπας για την πρόκριση στα playoffs του Conference League

17.08.2023 | 10:08
ΠΑΟΚ – Χάιντουκ: Με τη δύναμη της Τούμπας για την πρόκριση στα playoffs του Conference League

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Χάιντουκ Σπλιτ στην Τούμπα (20:30, Newsit.gr, Novasports Prime) με στόχο να κάνει ένα ακόμη βήμα για τους ομίλους του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει στην «καυτή» Τούμπα την πρόκριση επί της Χάιντουκ, στα playoffs του Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε να φύγει με το 0-0 από το «Πόλιουντ», έχοντας και την τύχη με το μέρος της, μιας και οι Κροάτες είδαν σε δυο περιπτώσεις την μπάλα να σταματάει στα δοκάρια του Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του, πλην φυσικά των Ζόαν Σάστρε και Λευτέρη Λύρατζη που δε δηλώθηκαν στη λίστα της UEFA, αλλά και του Ντάγκλας Αουγκούστο που παραχωρήθηκε στη Ναντ.

Από την άλλη, η Χάιντουκ θα έχει σχεδόν όλα της τα όπλα, με εξαίρεση τον Πούκστας, ο οποίος είχε τραυματιστεί λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το Ρόζενμποργκ – Χαρτς, με τους Νορβηγούς να έχουν πάρει τη νίκη με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Φυσικά, ενδεχόμενη πρόκριση του ΠΑΟΚ θα είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και για την Ελλάδα, καθώς θα αφήσει την Κροατία με έναν εκπρόσωπο λιγότερο στην Ευρώπη (πολύ κοντά είναι να πετύχει κάτι ανάλογο και η ΑΕΚ, επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προβληματίζεται για το αν θα ξεκινήσει βασικούς τους Στέφαν Σβαμπ και Κάλεντ Νάρεϊ, με τον Αυστριακό να έρχεται από τραυματισμό και τον Γερμανό να μην αποδίδει τα αναμενόμενα στο πρώτο ματς.

Από την άλλη, ο Ιβάν Λέκο θα παρατάξει την ομάδα του με ανεβασμένη ψυχολογία, μιας και για την 4η αγωνιστική της HNL, η Χάιντουκ επικράτησε εύκολα με 3-0 της Σλάβεν Μπελούπο στο «Πόλιουντ». Πρωταγωνιστής ήταν ο Μάρκο Λιβάγια που, ναι μεν αστόχησε σε πέναλτι, στη συνέχεια ωστόσο σημείωσε δυο γκολ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τόμας.

ΧΑΪΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ (Ιβάν Λέκο): Λούτσιτς, Μούφι, Σάρλια, Φέρο, Μέλνιακ, Πούκστας, Κροβίνοβιτς, Σαχίτι, Οντζίτζα-Οφόε, Μλάκαρ, Λιβάγια

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version