Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – Χιμπέρνιαν 0-1: Ήττα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για τους «ασπρόμαυρους»

06.07.2024 | 19:36
ΠΑΟΚ – Χιμπέρνιαν 0-1: Ήττα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για τους «ασπρόμαυρους»

ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÏÕ ÐÁÏÊ ÓÔÇÍ ÏËËÁÍÄÉÁ / ÖÉËÉÊÏÓ ÁÃÙÍÁÓ / ÐÁÏÊ - ×ÉÌÐÅÑÍÉÁÍ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 0-1 από την Χιμπέρνιαν στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να παρουσιάζει δυο διαφορετικά πρόσωπα στον αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την Χιμπέρνιαν με σκορ 0-1 στο προπονητικό κέντρο του Σβόλγκεν, στο δεύτερο κατά σειρά φιλικό που έδωσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Ολλανδία.

Ο Μάρτιν Μπόιλ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης σημείωσε το μοναδικό γκολ, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να είναι απειλητική στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο να… πέφτει θύμα των πολλών αλλαγών.

Οι Σκοτσέζοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5′ με τον 31χρονο εξτρέμ Μπόιλ, ο οποίος έβαλε την προβολή στην απρόσεκτη πάσα του Ντόμινικ Κοτάρσκι στο γύρισμα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ δεν είχε καταφέρει να εκμεταλλευτεί την ενέργεια του Μπράντον Τόμας έπειτα από ωραία αντεπίθεση των “ασπρόμαυρων”, με τον Γιόζεφ Μπούρσικ να αποκρούει.

Ο Κοτάρσκι σταμάτησε τον Μπόιλ (11′) που έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ ενώ οι προσπάθειες των Ντεσπόντοφ (18′), Τάισον (20′ και 43′), Μαντί Καμαρά (27′) και Τόμας Μουργκ (38′) δε βρήκαν στόχο.

Η κεφαλιά του Γουόρεν Ο’Χόρα, από την άλλη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ βρήκε σε ετοιμότητα τον Κοτάρσκι με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με τους “Χιμπς” μπροστά στο σκορ.

Ο Λουτσέσκου άλλαξε εξ ολοκλήρου την ενδεκάδα στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που είχε συνέπειες στη χημεία της ομάδας, με τον Ντέιβιντ Γκρέι να προχωρά κι αυτός σταδιακά σε αλλαγές.

Η πιο σημαντική στιγμή ήρθε στο 85′, με τον Τζο Γουόλακοτ να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του Νίκολας Κουαλιάτα.

Επόμενο φιλικό για τον ΠΑΟΚ αυτό με αντίπαλο τη Γκενκ στις 10 του μήνα ενώ θα ακολουθήσει εκείνο με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (13/7).

Ο συνθέσεις των δυο ομάδων

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Καμαρά, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Τόμας.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Ταληχμανίδης, Ότο, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια (83′ Σμυρλής), Γκούμας, Κουαλιάτα, Σαμάτα.

Χιμπέρνιαν (Ντέιβιντ Γκρέι): Μπούρσικ (70′ Γουόλακοτ), Μίλερ (61′ Μέγκβα), Εκπιτετά (60′ Μπουσίρι), Ο’ Χόρα, Βέντε (60′ Γιουάν), Μπόιλ (65′ Μολοτνίκοφ), Νιούελ (60′ Λεβίτ), Κάντεν (70′ Ταβάρες), Ομπιντά, Μόρια-Γουέλς (70′ Γουίτακερ), Κάμπελ (70′ Άμος).

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version