Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: Χωρίς Σορετίρε απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν, αγωνία για Ραχμάν Μπάμπα

23.10.2024 | 19:07
ΠΑΟΚ: Χωρίς Σορετίρε απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν, αγωνία για Ραχμάν Μπάμπα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα (23/10/24, 19:45) την Βικτόρια Πλζεν για την 3η αγωνιστική της League Phase στο Europa League, με τον Σόλα Σορετίρε να είναι νοκ – άουτ για την αναμέτρηση. Αμφίβολος ο Ραχμάν Μπάμπα.

Χωρίς τον Σόλα Σορετίρε και με την συμμετοχή του Ραχμάν Μπάμπα να κρίνεται τελευταία στιγμή θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase στο νέο Europa League.

O Άγγλος μέσος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, από χτύπημα που δέχτηκε στο γόνατο κατά την διάρκεια της προπόνησης των «ασπρόμαυρων» την Τρίτη (22/10/24), με αποτέλεσμα να αποφασίζεται ότι θα πρέπει να προφυλαχθεί από το παιχνίδι.

Από την πλευρά του ο Μπάμπα, κάνει ένα αγώνα δρόμου, προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι, με τους ανθρώπους της ομάδας ωστόσο να μην θέλουν σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν τη συμμετοχή του.

Ο Μπάμπα είχε νιώσει ενοχλήσεις και είχε αποχωρήσει στο πρόσφατο ντέρμπι της ομάδας απέναντι στην ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Super League στην «OPAP Arena».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version