Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – Ντόρτμουντ: Να… εφαρμοστεί ο νόμος της Τούμπας!

01.10.2015 | 11:31
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

H Tούμπα πρέπει να... μιλήσει απόψε (10.05 μ.μ.. OTE SPORT 2, NewsIt)! Στη δύναμή της υπολογίζει ο ΠΑΟΚ για να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Ντόρτμουντ, που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης στο Europa League.

Ο “Δικέφαλος Αετός” έχει -στην έως τώρα συγκομιδή του- ένα βαθμό, τον οποίο αποκόμισε μετά την ισοπαλία (0-0) με την Γκαμπάλα, στο Μπακού και παρόλο που έχει να φέρει εις πέρας μια αρκετά δύσκολη αποστολή κόντρα στην πανίσχυρη γερμανική ομάδα, θα παλέψει να σταθεί όρθιος στην έδρα του.

Ο Ιγκόρ Τούντορ κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξει να παίξει με τον Όλσεν κάτω από τα γκολπόστ, τους Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλα στην άμυνα. Ο Κωνσταντινίδης με τον Ροντρίγκες θα είναι οι δυο μπακ και ο Κάτσε με τον Τζιόλη να είναι το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Ο Σαμπό και ο Μακ θα παίξουν ως επιτελικοί μέσοι και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μπερμπάτοφ. 

Η Ντόρτμουντ θα παραταχθεί με τον Βάιντενφελερ στο τέρμα της. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Σούμποτιτς και Γκίντερ . Οι Πίστσεκ και Παρκ στα μπακ, ο Κάστρο και ο Μπέντερ κεντρικοί μέσοι, οι Χόφμαν και Γιανουζάι πλάγιοι μέσοι και στην κορυφή θα βρίσκονται οι Ρόις και Μχιταριάν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version