Πέμπτη, 15 Αυγ.
30oC Αθήνα

Πάουλα Μπαντόσα: «Την επόμενη φορά παιδιά, βάλτε τα παιχνίδια μας με τον Στέφανο σε διαφορετική ώρα»

Πάουλα Μπαντόσα: «Την επόμενη φορά παιδιά, βάλτε τα παιχνίδια μας με τον Στέφανο σε διαφορετική ώρα»

Ο… χαβαλές της Πάουλα Μπαντόσα, η οποία δήλωσε ότι δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι της στο Σινσινάτι Open, αφού την ίδια ώρα έπαιζε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε διπλανό κορτ!

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα συνεχίζουν την πορεία τους στο Σινσινάτι Open, μετά τις νίκες που πέτυχαν κόντρα σε Στρουφ και Στερνς, αντίστοιχα.

Μετά το τέλος του αγώνα της, η Πάουλα Μπαντόσα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη με τη νίκη της, κάνοντας πλάκα και… παράπονα προς τους διοργανωτές!

Η 26χρονη τενίστρια αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι της, αφού την ίδια ώρα έπαιζε ο Στέφανος σε ένα διπλανό κορτ και οι φωνές των θεατών, αλλά και η έννοια της για το πως τα πάει ο σύντροφός της, την αποσυντόνιζαν!

“Δεν είναι εύκολο να παίζεις στο Grandstand και την ίδια στιγμή να ακούς από δίπλα συνεχώς το αποτέλεσμα του Στέφανου. Κάποια στιγμή άκουσα πως έχασε το σετ και είπα “μείνε συγκεντρωμένη”, δεν ήταν εύκολο. Tην επόμενη φορά παιδιά βάλτε τα παιχνίδια μας σε διαφορετικές ώρες”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Πάουλα Μπαντόσα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις