Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Παραλίγο κάζο για τους Καβαλίερς! Περίπατος για Σπερς [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Οι πρωταθλητές ΝΒΑ προβλημάτισαν για μια ακόμη φορά, αλλά κατάφεραν να κάνουν το 1-0 στις αναμετρήσεις τους με τους Πέισερς για τα πλέι οφ, με νίκη στον πόντο (109-108). Την ίδια ώρα και όπως αναμενόταν, οι Σπερς δεν δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Γκρίζλις (111-82).

Απ’ του… Χάρου τα δόντια σώθηκαν οι Καβαλίερς. Οι πρωταθλητές ΝΒΑ παραλίγο να ξεκινήσουν με ήττα τα πλέι οφ κόντρα στους Πέισερς, αλλά κατάφεραν τελικά να κάνουν το 1-0, επικρατώντας με 109-108.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ο Λεμπρόν Τζέιμς με 32 πόντους, έχοντας και 13 ασίστ. Ίρβινγκ και Λοβ… βοήθησαν με 23 και 17 πόντους αντίστοιχα. Για τους Πέισερς, ο Πολ Τζορτζ είχε 29 πόντους, ενώ οι Στέφενσον και Τιγκ σημείωσαν από 16 και 15 πόντους.

Οι Σπερς φαίνεται πως θέλουν να επαληθεύσουν όλους αυτούς που λένε πως μπορούν να “σκουπίσουν” τους Γκρίζλις στα πλέι οφ. Η ομάδα του Πόποβιτς έκανε.. περίπατο, νικώντας 111-82.

Σε άλλο παιχνίδι, το νικητήριο καλάθι του Τζο Τζόνσον, έδωσε τη νίκη στους Τζαζ, που απέδρασαν από την έδρα των Κλίπερς (95-97).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε