Σάββατο, 7 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η συγκινητική στιγμή της απονομής των χάλκινων μεταλλίων σε Στεφανουδάκη και Πασχαλίδου

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η συγκινητική στιγμή της απονομής των χάλκινων μεταλλίων σε Στεφανουδάκη και Πασχαλίδου
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης και η Δώρα Πασχαλίδου στον ακοντισμό της κατηγορίας F54 και στο τζούντο στα -70 κιλά της κατηγορίας J1 αντίστοιχα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έφεραν στη χώρα μας δυο ακόμα μετάλλια, με αμφότερους να είναι αρκετά συγκινημένοι κατά την διάρκεια της απονομής.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης και η Δώρα Πασχαλίδου κατέκτησαν από ένα χάλκινο μετάλλιο την Παρασκευή (6/09/24) στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, με τους δυο αθλητές να δίνουν στην Ελλάδα το 12ο και 13ο μετάλλιο στην διοργάνωση.

Μάλιστα κατά την απονομή των μεταλλίων τους, τόσο ο Στεφανουδάκης, όσο και η Πασχαλίδου δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά – συγκίνηση τους, για τα σπουδαία επιτεύγματα τους.

Για την ιστορία ο Μανώλης Στεφανουδάκης αγωνίστηκε στον τελικό του ακοντισμού της κατηγορίας F54 των Παραολυμπιακών Αγώνων κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με βολή στα 30.13μ.

Από την πλευρά της η Δώρα Πασχαλίδου κέρδισε τον αγώνα 70 κιλών J1 γυναικών για το χάλκινο μετάλλιο την Τορουουνάα Λκαϊτζάβ από τη Μογγολία με ίπον σε μόλις 54 δευτερόλεπτα.

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις