Site icon NewsIT

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η συγκινητική στιγμή της απονομής των χάλκινων μεταλλίων σε Στεφανουδάκη και Πασχαλίδου

06.09.2024 | 21:40
Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η συγκινητική στιγμή της απονομής των χάλκινων μεταλλίων σε Στεφανουδάκη και Πασχαλίδου

Paris 2024 Paralympics - Athletics - Men's Javelin Throw - F54 Medal Ceremony - Stade de France, Saint-Denis, France - September 6, 2024 Bronze medallist Emmanouil Stefanoudakis of Greece celebrates on the podium with his medal REUTERS/Thomas Mukoya

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης και η Δώρα Πασχαλίδου στον ακοντισμό της κατηγορίας F54 και στο τζούντο στα -70 κιλά της κατηγορίας J1 αντίστοιχα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έφεραν στη χώρα μας δυο ακόμα μετάλλια, με αμφότερους να είναι αρκετά συγκινημένοι κατά την διάρκεια της απονομής.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης και η Δώρα Πασχαλίδου κατέκτησαν από ένα χάλκινο μετάλλιο την Παρασκευή (6/09/24) στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, με τους δυο αθλητές να δίνουν στην Ελλάδα το 12ο και 13ο μετάλλιο στην διοργάνωση.

Μάλιστα κατά την απονομή των μεταλλίων τους, τόσο ο Στεφανουδάκης, όσο και η Πασχαλίδου δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά – συγκίνηση τους, για τα σπουδαία επιτεύγματα τους.

Για την ιστορία ο Μανώλης Στεφανουδάκης αγωνίστηκε στον τελικό του ακοντισμού της κατηγορίας F54 των Παραολυμπιακών Αγώνων κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με βολή στα 30.13μ.

Από την πλευρά της η Δώρα Πασχαλίδου κέρδισε τον αγώνα 70 κιλών J1 γυναικών για το χάλκινο μετάλλιο την Τορουουνάα Λκαϊτζάβ από τη Μογγολία με ίπον σε μόλις 54 δευτερόλεπτα.

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version