Site icon NewsIT

Παράπονα! “Δυναμίτης” ο Πανιώνιος, είχε “απάντηση” η ΑΕΚ

12.12.2015 | 21:40
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δυνατό ματς στη Νέα Σμύρνη, που όμως στο τέλος είχαμε... χειραψίες ανάμεσα στους παίκτες. Από μια γκολάρα Πανιώνιος και ΑΕΚ που τους έδωσε ένα βαθμό (1-1), με τις δυο ομάδες να έχουν παράπονα από τα σφυρίγματα του διαιτητή Στυλιαρά. Για 25 λεπτά έπαιξε με παίκτη λιγότερο η Ένωση. - "Τρελάθηκε" στην αλλαγή του ο Τζεμπούρ.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Πανιώνιος και η ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στη Νέα Σμύρνη για τη 14η αγωνιστική της Superleague με τις δύο ομάδες να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Στυλιαρά. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Ένωση λόγω αποβολής του Άρθο στο 68′.

Παρέμεινε μόνη δεύτερη η ΑΕΚ με 27 βαθμούς πλέον και την πρώτη της γκέλα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Στους 23 πόντους ακολουθεί ο Πανιώνιος, που μετά την ήττα στην Τούμπα επέστρεψε στους βαθμούς.

Πολύ καλή παρουσία από την ΑΕΚ στο ξεκίνημα του αγώνα. Η Ένωση προσπάθησε να ελέγξει την κυκλοφορία της μπάλας και να επιτεθεί κυρίως από την αριστερή της πτέρυγα με τους Μάνταλο και Αραβίδη, με κάθετες προς τον Τζεμπούρ. Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα, η Ένωση πήρε.. φόρα και τον περιόρισε σε παθητικό ρόλο.

Η πολύ καλή παρουσία μεσοεπιθετικά του Μπαρμπόσα έδωσε ακόμα περισσότερη ώθηση στους φιλοξενούμενους, με τον Πορτογάλο να αναγκάζει στο 16′ τον Διούδη να διώξει σε κόρνερ, μετά από μακρινό σουτ. Να τονίσουμε πως οι “κιτρινόμαυροι” ζήτησαν δικαιολογημένα πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Κόρμπου στον Γιόχανσον (12′).

Οι Νεοσμυρνιώτες κατάφεραν και ισορρόπησαν μετά το 15λεπτο και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί, κάτι που βοήθησε η βελτίωση τους στο χώρο του κέντρου. Η ταυτόχρονη… καθίζηση του “δικέφαλου” έφερε και το 1-0 για τους “κυανέρυθρους” και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Μπουμάλ πέρασε τον Άρθο, δεν έπεσε στα σπρωξίματα των αντιπάλων του και με σουτ-δυναμίτη νίκησε τον Μπαρόχα για το 1-0.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Πογιέτ ανακάτεψε την… τράπουλα της ομάδας του και η ισοφάριση ήρθε με νέα γκολάρα, που όμως δεν θα έπρεπε να μετρήσει. Στο 56′ ο Μπαρμπόσα έκανε το μακρινό σουτ, νικώντας τον Διούδη, αλλά το 1-1 δεν έπρεπε να μετρήσει, επειδή στη φάση μπήκε ο Τζεμπούρ (ο Αλγερινός προσπάθησε -από θέση οφσάιντ- να ακουμπήσει την μπάλα, δεν το κατάφερε, αλλά επηρέασε τη φάση).

Το παιχνίδι απέκτησε πολύ καλό ρυθμό στη συνέχεια, οι “κυανέρυθροι” είχαν δοκάρι στην.. τυχερή φάση του 59, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα η ΑΕΚ έμεινε με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Άρθο (με δεύτερη κίτρινη κάρτα).

Ο Πογιέτ ενίσχυσε τους “κιτρινόμαυρους” στα μετόπισθεν, περνώντας στον αγώνα τον Λαμπρόπουλο, ενώ ο Ουζουνίδης έβαλε τον Καραμάνο και λίγο αργότερα τον Βιγιάλμπα. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν όλο και πιο συχνά στην περιοχή του Μπαρόχα, οι παίκτες της Ένωσης έδειξαν κουρασμένοι μετά και το αριθμητικό τους μειονέκτημα και κατάφεραν να μην δεχθούν γκολ, κυρίως χάρης την παρουσία του Γιόχανσον.

Ο Πανιώνιος ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντίντας στον Μπουμάλ στο 88′, σε μια φάση που ούτε στο ριπλέι δεν είναι ξεκάθαρο αν υπήρξε παράβαση, ενώ ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Αραβίδη στο 90+2′, βλέποντας επιθετικό φάουλ του Λαμπρόπουλου στον Μητρόπουλο. Άξιο αναφοράς, πως ο Τζεμπούρ έγινε αλλαγή στο 85′ αλλά κατά την έξοδο του εμφανίστηκε εκνευρισμένος, πετώντας στο έδαφος με δύναμη ένα μπουκάλι.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (88′ Μητρόπουλος), Σιώπης, Μπουμάλ, Μασούρας (79′ Βιγιάλμπα), Μπακασέτας (64′ Καραμάνος), Ανσαριφάρντ

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος, Μπαρμπόζα (70′ Λαμπρόπουλος), Αραβίδης, Τζεμπούρ (85′ Σοϊλέδης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version