Τρίτη, 15 Οκτ.
22oC Αθήνα

Παρί – Παναθηναϊκός live για την 3η αγωνιστική στη Euroleague

Παρί – Παναθηναϊκός live για την 3η αγωνιστική στη Euroleague
eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πρωτοεμφανιζόμενη στη Euroleague, Παρί Σεν Ζερμέν, για την 3η αγωνιστική στη διοργάνωση.

Πρώτη «διαβολοβδομάδα» στη φετινή Euroleague και ο Παναθηναϊκός ξεκινάει της υποχρεώσεις του από την έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία την περασμένη σεζόν κατέκτησε το EuroCup.

Το γήπεδο της αναμέτρησης είναι πλέον γνωστό εμπορικά ως «Accor Arena», ωστόσο στην πραγματικότητα πρόκειται για το «Παλέ ντε Μπερσί», εκεί δηλαδή που το «τριφύλλι» έραψε το πρώτο «αστέρι» στη φανέλα του το 1996, ξεκινώντας την πλούσια ευρωπαϊκή του ιστορία.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την πολύ δύσκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ (96-93) στην Πυλαία και θέλει κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, να κάνει το δεύτερό του «διπλό» στη διοργάνωση και να πετύχει το 3/3. Ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει στη διάθεσή του μόνο τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Η ομάδα την οποία προπονεί ο Βραζιλιάνος άλλοτε NBAer Τιάγκο Σπλίτερ ετρά δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, καθώς έχασε στην πρεμιέρα από τον Ερυθρό Αστέρα εντός έδρας (77-80) και έπειτα από την Αρμάνι στο Μιλάνο (79-74).

Tην αναμέτρηση διευθύνουν οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Τζόρντι Αλιάγκα (Ισπανία) και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις