Site icon NewsIT

Παρί Σεν Ζερμέν: «Γιούχα» σε όλους πλην Εμπαπέ πριν το ματς με τη Μπορντό

13.03.2022 | 14:25
Παρί Σεν Ζερμέν: «Γιούχα» σε όλους πλην Εμπαπέ πριν το ματς με τη Μπορντό

Soccer Football - Ligue 1 - Paris St Germain v Bordeaux - Parc des Princes, Paris, France - March 13, 2022 Paris St Germain fan holds a sign aloft that reads "PSG je m'ennuie" inside the stadium before the match REUTERS/Benoit Tessier

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχουν «χωνέψει» ακόμα τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League και αποδοκίμασαν έντονα όλη την ομάδα -πλην του Κιλιάν Εμπαπέ- πριν το ματς με την Μπορντό για το πρωτάθλημα Γαλλίας.

Άνω-κάτω είναι η Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι οπαδοί απαιτούν την απομάκρυνση του προέδρου Αλ-Κελαϊφί, ο οποίος παραμένει στη θέση του μέχρι νεοτέρας, ενώ τα έχουν βάλει με όλα τα αστέρια της ομάδας πλην του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο δημοσιογράφος Ρόμεν Μολίνα μάλιστα, ο οποίος έχει συνεργαστεί σε ΜΜΕ όπως ο «Guardian», οι «New York Times» και το BBC υποστηρίζει πως η κατάσταση είναι «εκρηκτική» και αναφορικά με το Λιονέλ Μέσι.

«Όποιος θεωρεί ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι χαρούμενος στην Παρί ψεύδεται και όσον αφορά στον Μπαπέ δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπογράψει οτιδήποτε, θέλει να φύγει. Υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στα αφεντικά από το Κατάρ» έγραψε ο Μολίνα σε ανάρτησή του στα social media.

Κατά την ανακοίνωση της σύνθεσης της Παρί για το ματς με την Μπορντό στο «Παρκ Ντε Πρενς», ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες με τον Νεϊμάρ και τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να είναι οι κύριοι δέκτες. Ο Αργεντινός τεχνικός είναι σε μεγάλη πίεση και σήμερα (13/3) μάλιστα άλλαξε τερματοφύλακα, παραγκωνίζοντας τον Ντοναρούμα, ο οποίος έκανε το λάθος που οδήγησε στην ισοφάριση και σήμανε την αρχή της αντεπίθεσης της Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη Τετάρτη (9/3).

https://www.youtube.com/watch?v=OE1SFcuCmak&t=3s

Όπως μάλιστα αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», η κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας, είναι ιδιαιτέρως τεταμένη, ενώ αρκετοί στρέφονται κατά του Μαρκίνιος, εκτιμώντας ότι δεν μπορεί να αναλάβει το βάρος του ηγέτη.

Παράλληλα, οι Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ, που θα επωφελούντο από ορισμένα προνόμια και πλεονεκτήματα, σε περίπτωση πρόκρισης, απογοήτευσαν και τους συμπαίκτες τους. Η συμπεριφορά του Βραζιλιάνου τις ώρες που ακολούθησαν την ρεβάνς, μαζί με τις αναρτήσεις στα social media, προκάλεσαν τον θυμό πολλών παικτών της ομάδας. Η έγκυρη εφημερίδα, αναφέρει την θέση της διοίκησης, επικαλούμενη πηγή ευρισκόμενη στο περιβάλλον της: «Είμαστε πολύ απαιτητικοί με ορισμένους υπαλλήλους που εργάζονται για την ομάδα, αλλά δεν είμαστε αρκετά απαιτητικοί με τους βασικούς υπεύθυνους, δηλαδή τους παίκτες».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version