Site icon NewsIT

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα: Ο Ροναλντίνιο έδωσε το παρών στην αναμέτρηση και αποθεώθηκε

10.04.2024 | 22:46
Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα: Ο Ροναλντίνιο έδωσε το παρών στην αναμέτρηση και αποθεώθηκε

Soccer Football - Champions League - Quarter Final - First Leg - Paris St Germain v FC Barcelona - Parc des Princes, Paris, France - April 10, 2024 Former FC Barcelona player Ronaldinho inside the stadium before the match REUTERS/Sarah Meyssonnier

Ο Ροναλντίνιο θέλησε να δει από κοντά την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα για το Champions League με τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να αποθεώνεται από το κοινό του «Parc des Princes».

Μια ξεχωριστή παρουσία έχει η αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League, καθώς στο «Parc des Princes» για να δει τον αγώνα βρίσκεται ο Ροναλντίνιο.

Ο 44χρονος Ρόνι ο οποίος έχει αγωνιστεί και στις δυο ομάδες δεν μπορούσε να λείπει από το σπουδαίο παιχνίδι, με την παρουσία του να μην περνά απαρατήρητη.

Μάλιστα ο Ροναλντίνιο αποθεώθηκε από τους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν πριν από την σέντρα του αγώνα, με τον ίδιο να δείχνει πως το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ροναλντίνιο είχε ένα «θερμό» τετ-α-τετ με τον Κιλιάν Μπαπέ πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ στη συνέχεια έκατσε στα επίσημα του γηπέδου όπου η κάμερα φρόντισε να κάνει αρκετά ζουμ στον ίδιο.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version