Site icon NewsIT

Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 4-2: Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφερε τη νίκη και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των πρωταθλητών

05.03.2023 | 00:01
Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 4-2: Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφερε τη νίκη και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των πρωταθλητών

Soccer Football - Ligue 1 - Paris St Germain v Nantes - Parc des Princes, Paris, France - March 4, 2023 Paris St Germain's Kylian Mbappe celebrates scoring their fourth goal with Timothee Pembele and becomes Paris St Germain's all time top goalscorer REUTERS/Sarah Meyssonnier

Η Ναντ έβαλε… δύσκολα στην Παρί Σεν Ζερμέν, όταν κατάφερε να την ισοφαρίσει, έχοντας μείνει πίσω με δυο γκολ. Ο Κιλιάν Εμπαπέ, όμως, “σέρβιρε” και σκόραρε στην επανάληψη και έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους με 4-2. Πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της ομάδας πλέον ο νεαρός Γάλλος επιθετικός.

Για δεύτερο σερί εντός έδρας ματς, η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετώπισε σημαντική δυσκολία, για να φτάσει στη νίκη. Οι πρωταθλητές κατάφεραν να “λυγίσουν” την Ναντ με 4-2, να πετύχουν το 20ο τους “τρίποντο” μετά από 26 αγώνες στη Ligue 1 και να αυξήσουν τη διαφορά τους αό τη δεύτερη Μαρσέιγ (+11).

Η Παρί Σεν Ζερμέν προηγήθηκε με 2-0, με το τέρμα του Λιονέλ Μέσι (12′) και το αυτογκόλ του Χατζάμ (17′). Μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, όμως, το ματς πήρε διαφορετική πορεία, αφού η Ναντ ισοφάρισε με τα γκολ των Μπλας (31′) και Γκανάγκο (38′).

Έστω και μετά από αυτό το “σοκ”, οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη, με πρωταγωνιστή τον κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος βοήθησε τον Περέιρα να κάνει στο 60′ το 3-2, ενώ στο 90+1′ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 υπέρ των πρωταθλητών.

Με το τέρμα αυτό, ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός έφτασε τα 201 γκολ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, ξεπέρασε τον Έντινσον Καβάνι και έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version