Πέμπτη, 4 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ποτσετίνο δεν πείθει και ο Ζιντάν έρχεται στο προσκήνιο

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ποτσετίνο δεν πείθει και ο Ζιντάν έρχεται στο προσκήνιο
Reuters

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι γεμάτη “αστέρια” και οι διοικούντες της φαίνεται πως ψάχνουν έναν προπονητή που θα είναι ικανός να διαχειριστεί την κατάσταση και πάνω απ’ όλα… να την πείθει!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από Γαλλία και Ισπανία, «οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και Ζινεντίν Ζιντάν έχουν κιόλας…ξεκινήσει», ενώ σημειώνεται η επιθυμία των ιδιοκτητών του γαλλικού συλλόγου, να είναι ο “Ζιζού” εκείνος που θα οδηγήσει την ομάδα την επόμενη σεζόν.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, αλλά και γενικότερα η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, εμφανίζονται να μην έχουν πειστεί από τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός προπονητής επικρίνεται επειδή δεν κατάφερε να διαχειριστεί μία γεμάτη αστέρια ομάδα αλλά και ότι η απόδοση της ομάδας δεν είναι η αναμενόμενη, ειδικά αν ληφθεί υπόψη η ποιότητα που υπάρχει.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο διεθνής Τύπος, συνδέει τον Ζινεντίν Ζιντάν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και την εθνική ομάδα του Κατάρ, ενώ είναι γνωστό το ενδιαφέρον του, να ηγηθεί της γαλλικής εθνικής ομάδας.

Η προοπτική της Παρί Σεν Ζερμεν δείχνει να είναι εκείνη που -σύμφωνα με τα Μέσα-συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, πιθανότατα και πριν το καλοκαίρι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις