Site icon NewsIT

Παρί Σεν Ζερμέν: Σάλος με like του Νεϊμάρ σε αναρτήσεις κατά του Κιλιάν Εμπαπέ

04.05.2023 | 21:29
Παρί Σεν Ζερμέν: Σάλος με like του Νεϊμάρ σε αναρτήσεις κατά του Κιλιάν Εμπαπέ

FILE PHOTO: Soccer Football - Champions League - Group A - Manchester City v Paris St Germain - Etihad Stadium, Manchester, Britain - November 24, 2021 Paris St Germain's Lionel Messi, Kylian Mbappe and Neymar looks dejected after Manchester City's Raheem Sterling scored their first goal Action images via Reuters/Carl Recine/File Photo

Το “μπάχαλο” στην Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζεται, με ένα like του Νεϊμάρ στα social media να προκαλεί νέο σάλο στο εσωτερικό της ομάδας του Παρισιού.

Με τον Λιονέλ Μέσι να είναι τιμωρημένος για πειθαρχικό παράπτωμα και τον Νεϊμάρ στο “στόχαστρο” των οπαδών, ο Βραζιλιάνος δημιούργησε νέο ζήτημα, κάνοντας like σε αναρτήσεις κατά του Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά και της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μία από αυτές χαρακτήριζε “πρίγκιπα” τον Εμπαπέ και υποστήριζε ότι η ανανέωση του συμβολαίου του “κατέστρεψε” την ομάδα, ενώ μία άλλη ανέφερε: «Αντί να διαμαρτύρονται για τη φρικτή διοίκηση, οι οπαδοί συνεχίζουν να διαμαρτύρονται εναντίον του Νεϊμάρ και του Μέσι». Κι όλα αυτά, ενώ ο ίδιος ο Βραζιλιάνος είχε στείλει μήνυμα ενότητας μετά τις “επιθέσεις” των οπαδών εναντίον του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version